18.10 sunnuntai

Viimeistä päivää vietetään. Aamulla kävimme tankkaamassa kaasusäiliön täyteen ja muutama gallona bensaa. Päivästä näyttää tulevan kuuma.

Suunnistimme vielä keskustaan. Nyt Downtownin puolelle. Siellä kävelimme Fremont St:n katetulla kävelykadulla. Ahkerimmat pelaajat olivat jo täydessä pelivireessä. Vähäpukeiset naiset olivat joidenkin casinoiden ovilla tarkoituksena ilmeisesti houkutella asiakkaita. Eivät olleet kovin innostuneen oloisia.

Kauan emme kaupungilla viihtyneet vaan tulimme autolle pakkaamaan ja siivoamaan. Mitenhän on matkalaukkujen painot. Kalliokoskilla oli yhdessä laukussa ollut 3 ylikiloa ja lasku huikeat 150 $. Meillä ei pitäisi olla, mutta tavarat ovat niin turvonneet, että lähdimme ostamaan neljännen laukun. Nuo pari isoa käpyä ei paljon paina, mutta vievät suuren tilan. Österit olivat ostaneet vaa’an ja punnitus osoitti, että laukut eivät paina läheskään niin paljon kuin voisi, eli 23 kg / kpl. Pitäisiköhän lähteä takaisin kauppaan ostoksille?

Aamulla annoimme naapureille osan ruokatavaroista. Loput jämät ruuista ym. tavaroista sekä tyynyt annamme jollekin huomenna aamulla.